Hond & Kat


Voor onze viervoeters hebben wij een mooi assortiment van luxe steigerhouten voederbakken en manden waar ze heerlijk in kunnen liggen. Alles word met de hand gemaakt en erg zorgvuldig afgewerkt zodat het hout splintervrij is.
Uw hond of kat laten dineren in stijl dat kan zeker met onze voederbakken van steigerhout. Ze staan mooi in ieder interieur! Deze houten standaards zijn voorzien van rvs voerbakken die erin verwerkt zijn en zijn in iedere maat leverbaar. 

 

Lees meer
 

Hondenmand Large naturel

<span style="font-family:'courier new', courier, monospace;">Hondenmand Large naturel</span>
107x65 Een STOERE en mooi afgewerkte HONDENMAND van STEIGERHOUT, gemaakt met liefde en designed by BLUFT INTERIEUR.  Een super CADEAU voor jou lieve VIERVOETER ;)
€ 80,95

Honden mand Small Naturel

<span style="font-family:'courier new', courier, monospace;">Honden mand Small Naturel</span>
Small 60x43 Een STOERE en mooi afgewerkte HONDENMAND van STEIGERHOUT, gemaakt met liefde en designed by BLUFT INTERIEUR. Een super CADEAU voor jou lieve VIERVOETER ;)
€ 55,95

Honden mand Small in diverse kleuren

<span style="font-family:'courier new', courier, monospace;">Honden mand Small in diverse kleuren</span>
Small 60x43 Een STOERE en mooi afgewerkte HONDENMAND van STEIGERHOUT, gemaakt met liefde en designed by BLUFT INTERIEUR. Een super CADEAU voor jou lieve VIERVOETER ;)
€ 62,95

Honden mand Medium 

<span style="font-family:'courier new', courier, monospace;">Honden mand Medium </span>
M 87x54 Een STOERE en mooi afgewerkte HONDENMAND van STEIGERHOUT, gemaakt met liefde en designed by BLUFT INTERIEUR.  Een super CADEAU voor jou lieve VIERVOETER ;)
€ 65,95

Hondenmand Large diverse kleuren

<font face="courier new, courier, monospace">Hondenmand Large diverse kleuren</font>
Large 107x65 Een STOERE en mooi afgewerkte HONDENMAND van STEIGERHOUT, gemaakt met liefde en designed by BLUFT INTERIEUR. Een super CADEAU voor jou lieve VIERVOETER ;)
€ 97,95

Honden mand XL naturel

<span style="font-family:'courier new', courier, monospace;">Honden mand XL naturel</span>
XL 118x70 Een STOERE en mooi afgewerkte HONDENMAND van STEIGERHOUT, gemaakt met liefde en designed by BLUFT INTERIEUR. Een super CADEAU voor jou lieve VIERVOETER ;)
€ 98,95
powered by myShop.com