About Bluft

Hi wij Robert & Femke zijn samen team Bluft. Wij zijn niet alleen zakelijke partners maar prive ook een stel.  Wij zijn de gelukkige ouders van onze geweldige mooie zoon Sam ( onze af en toe hulp ;) en hebben een kat Gizmo en een poes Nala.


Samen hebben wij een passie voor interieur. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en zitten soms tot diep in de avond samen nieuwe items te ontwerpen. Zo zijn ook onze dieren artikelen ontstaan en kindermeubels , we zoeken het vaak dichtbij onszelf.

Robert is begonnen vanuit onze schuur met het maken van houten meubels, hij vond dit zo leuk dat hij van zijn hobby zijn werk wilde maken. Hij is iemand die tot in de perfectie werkt en altijd alles tot in de puntjes uitzoekt en ontwerpt, hiervoor gaat hij op zoek naar goede en mooie eerlijke materialen.  Het hout word zorgvuldig uit gezocht zodat we een mooi eind product kunnen leveren. 
Op social media ontmoet je mij Femke, ik ben degene die alle nieuwste trends volg en de webshop bij houd. Samen bezoeken we regelmatig woon beurzen in het binnen- en buitenland om zo up to date te blijven. 

Naast onze webshop en alle verkooppunten hebben we een unit bij Loods 5 in Sliedrecht. Daar vullen wij onze items wekelijks aan . Wij houden ervan om ons assortiment te blijven vernieuwen . Onze eigen ontwerpen zijn vaak blijvend in de collectie , producten die we inkopen om ons assortiment compleet te maken zijn vaak eenmalig en wanneer ze op zijn is het ook echt op. Dan zijn wij alweer op zoek naar een andere musthave voor je interieur.
We vinden het erg belangrijk dat we een eerlijk en goed product verkopen en zijn zelf daarom ook fan van het gebruiken van materialen die we kunnen recyclen. 

Wij wensen jullie veel shop plezier!
Veel liefs Robert & Femke